Το δικηγορικό μας γραφείο έχει ως βασικό της στόχο την παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την ικανοποίηση της ιδιωτικής και εταιρικής της πελατείας, εντός και εκτός Ελλάδας. Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα και πλαισιωμένοι από μια ικανή και δυναμική ομάδα νομικών, με εμπειρία και εξειδίκευση στους κλάδους του ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου. 

Η εξειδίκευσή μας σε διαφόρους τομείς του δικαίου, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αρτιότερα τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης, ενώ η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με γνώμονα τις συγκεκριμένες και ειδικές απαιτήσεις κάθε υπόθεσης, αποτελεί βασικό μέλημα της δικηγορικής μας ομάδας. Καινοτομούμε στην οργάνωση και λειτουργία του γραφείου μας, για την επίτευξη της βέλτιστης σχέσης μεταξύ δικηγόρου, εταιρείας και πελάτη, ενώ διαρκής μας στόχος είναι η συνεπής και αξιόπιστη παροχή νομικών υπηρεσιών, με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την εχεμύθεια και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας.

Σε συνεργασία με τον πελάτη και για την καλύτερη διασφάλιση των συμφερόντων του, αναλύεται η στρατηγική που θα ακολουθηθεί και καταγράφονται οι εκ μέρους μας προβλεπόμενες ενέργειες για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Στη φιλοσοφία του γραφείου μας ανήκει παγίως η χρήση εξωδικαστικών μηχανισμών επίλυσης μιας διαφοράς, όπως λ.χ. η διαμεσολάβηση ή/και η διαιτησία, προκειμένου ο πελάτης να αποφύγει τις σημαντικές για εκείνον οικονομικές (και χρονικές) συνέπειες ενός δικαστικού αγώνα.

Τα γραφεία μας στεγάζονται στην οδό Ακαδημίας 62, (έναντι παλαιάς Εθνικής Λυρικής Σκηνής και δίπλα στο κτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών), σε ένα ιστορικό κτήριο, έργο των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων Λεωνίδα Mπόνη (1896-1963) και Βασιλείου Kασσάνδρα (1904-1973), το οποίο ανήκει στα έργα αναφοράς της αθηναϊκής αρχιτεκτονικής του Mεσοπολέμου.

Ο Κασσάνδρας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες αρχιτέκτονες της γενιάς του. Το έργο του διακρίνεται κυρίως για την αίσθηση του μέτρου, ενώ ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται από τους ιστορικούς στους εκπροσώπους του μοντέρνου κλασικισμού. Μαζί με τον συμφοιτητή και για πολλά χρόνια συνεργάτη του Μπόνη έγιναν οι βασικοί εισηγητές του νέου ρυθμού στην Ελλάδα του 1930, ενώ ως απόφοιτοι της διάσημης σχολής των Παρισίων (Ecole des Beaux Arts) διέθεταν το απαραίτητο κύρος που τους βοήθησε να επικρατήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στα εγχώρια πράγματα. Από τα γνωστότερα έργα τους είναι το κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (1927-1940) για το οποίο κέρδισαν από κοινού το A' Βραβείο αρχιτεκτονικού διαγωνισμού.